Service en ondersteuning

Naast onze eersteklas producten leveren ook onze eersteklas service en ondersteuning een bijdrage aan uw succes. Beginnende met persoonlijk individuele technisch overleg , over het volledige werftoezicht, productonderzoek en opleidigen tot centrale inkoop van hoogwaardige grondstoffen

Contacteer ons ! : 0032 89 501 350 

Garantie en verantwoordelijkheid

Garantie – eentje zonder “ja maar”. Retanol dekvloeren van PCT overtuigen door hun uitmuntendekwaliteit, duurzaamheid en stipt behalen van de vooropgestelde termijn van overlaagbaarheid. Reeds binnen de normale aansprakelijkheid garanderen we dat onze dekvloeren stipt de gestelde uitdrogingstermijn halen.

meer

De PCT Dekvloer-Garantie

Voor de volle 100% zekerheid biedt PCT de PCT Dekvloer-Garantie aan. Binnen deze garantie begeleidt en bewaakt PCT de volledige plaatsing van uw dekvloeren en overneemt daarbij de volledige garantie voor de betreffende dekvloeren.

meer

Technische Ondersteuning

Wanneer wij het woord “service” in de mond nemen, dan bedoelen we ook “service”. Wij zijn eerst tevreden wanneer u dat bent.

meer

Prestaties
die overtuigen

Competent. Met engagement. Sterk.

Producten

Producten

Retanol-dekvloeren zijn zeer hoogwaardige krimp- en spanningsarme dekvloeren op cementbasis, die uw verwachtingen op elk vlak zullen overtreffen

meer

Ecologie en gezondheid

Ecologie en gezondheid

Het ecologische en veilige karakter van onze producten is onbetwistbaar: voor ons is dit een prioriteit in de ontwikkeling van nieuwe producten.

meer

Paswoord vergeten?

Opnieuw aanmelden