Energiebesparende dekvloeren

RETANOL verlaagt het energieverbruik aanzienlijk.

Een laag energieverbruik is niet alleen een kwestie van verwarmingstechniek of van isolatie van het gebouw – ook de dekvloer zelf kan een duidelijke bijdrage betekenen op vlak van besparingen in verwarmingskosten.
De efficiëntie van een vloerverwarming is immers afhankelijk van de warmtegeleiding van de dekvloer en van de dikte ervan.

Retanol-dekvloeren worden gekenmerkt door een grote materiaaldichtheid en een geringer gehalte aan luchtporiën. Dit resulteert in een betere warmtegeleiding, en maakt dat een vloerverwarming minder lang ingeschakeld dient te worden door de betere warmte-overdracht. Een uniek voordeel is de mogelijkheid om voor een dunnere opbouw te kiezen. Op zich is dat nog een extra voordeel op vlak van energiebesparing U bespaart niet alleen gedurende de eerste winter, maar ook tijdens alle komende winters die daarop volgen  gedurende de ganse levensduur van uw bouwwerk. Reken dit even uit voor uzelf, de voordelen zijn aanzienlijk in grote maar tevens in kleine bouwprojecten. Voordelen voor uzelf, voor het milieu, en natuurlijk voor de bouwheer – uw klant. 

Efficiënt bouwen

Constructief, duurzaam en economisch

Garantie en aansprakelijkheid

Garantie en aansprakelijkheid

Op verzoek neemt PCT de volledige verantwoordelijkheid voor de Retanol-dekvloer over.

meer

Producten

Producten

Retanol-dekvloeren zijn zeer hoogwaardige krimp- en spanningsarme dekvloeren op cementbasis, die uw verwachtingen op elk vlak zullen overtreffen

meer

Paswoord vergeten?

Opnieuw aanmelden