Onderneming

PCT Performance Chemicals staat voor buitengewone producten en buitengewone ideeën. Als technologieleider is PCT dé specialist op vlak van cementgebonden systemen in termen van dekvloeren, industriële dekvloeren, beton en cementaire mengsels.

De ontwikkeling van baanbrekende en unieke bouwchemische producten voor cementgebonden toepassingen en additieven voor verbetering van de eigenschappen van stortbeton en dekvloermortels zijn dan ook de kerncompetenties van PCT.

Daarenboven differentiëren we ons ook nog eens met een sterk gepersonaliseerde service en ondersteuning – die dé maatstaf zijn geworden in de landen alwaar we actief zijn. Daarmee bieden we onze klanten een echte meerwaarde ! Niet alleen op vlak van goede werfresultaten, maar eveneens op vlak van positieve naambekendheid in de markt. Nu en in de toekomst.

Vestigingen

De hoofdzetel van PCT-Chemie is gelegen in het Duitse Hemmingen – dat is in de buurt van Stuttgart. Research & development gebeurt op twee locaties. PCT heeft ca. 130 medewerkers en is momenteel marktleider in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië en is verder actief in ca. 40 landen.

In België en Nederland wordt PCT-Chemie vertegenwoordigd door het team van www.Konkrea.com – reeds bekend in de wereld van industriële betonvloeren. U kan er steeds terecht met al uw vragen en bemerkingen

Verziendheid.

Altijd een stap vooruit.
Vandaag en in de toekomst.

Producten

Producten

Retanol-dekvloeren zijn zeer hoogwaardige krimp- en spanningsarme dekvloeren op cementbasis, die uw verwachtingen op elk vlak zullen overtreffen

meer

Service en ondersteuning

Naast de hoogwaardige producten dragen ook onze service en ondersteuning hun steentje bij aan uw succes.

meer

Paswoord vergeten?

Opnieuw aanmelden