Actiedomeinen

Het productportfolio van PCT omvat o.a. systemen voor de verbetering van dekvloeren zowel als chemische verbeteraars voor bijvoorbeeld pleistermortels, kleefmortels en pleisterproducten op kalkcement basis.

Dekvloeren.

In de toepassing van cementgebonden dekvloeren betekenen de innovatieve Retanol producten hoogwaardige resultaten. Retanol helpt de klassieke problemen in de aanleg van dekvloeren voorkomen en verbetert daarenboven de druksterkte, buigtreksterkte  en de oppervlakte-stevigheid en dus ook de hechttreksterkte. Retanol dekvloeren kunnen makkelijk verwerkt worden en bieden de mogelijkheid om verder bedekt te worden met de definitieve vloerbkleding/vloerbedekking reeds na 3 dagen.

Beton.

Als specialist in cementgebonden systemen levert PCT bijvoorbeeld additieven in de aanmaak van speciale elementen, voornamelijk dunlagige systemen. Wezenlijke voordelen die we hier leveren zijn o.a. een lager waterverbruik, en een stabiele hoogstaande eindkwaliteit.  

Droge mortels.

Als partner en toeleverancier in de industrie van droge mortels is PCT al jarenlang een gekende en betrouwbare speler. Hier worden toevoegmiddelen geleverd voor o.a. pleistermortels, kleefmortels, pleistermortels op kalkcementbasis teneinde ook deze producten unieke eigenschappen mee te geven.

Verziendheid.

Altijd een stap vooruit.
Vandaag en in de toekomst.

Producten

Producten

Retanol-dekvloeren zijn zeer hoogwaardige krimp- en spanningsarme dekvloeren op cementbasis, die uw verwachtingen op elk vlak zullen overtreffen

meer

Service en ondersteuning

Naast de hoogwaardige producten dragen ook onze service en ondersteuning hun steentje bij aan uw succes.

meer

Paswoord vergeten?

Opnieuw aanmelden