Ecologie en gezondheid

Alle RETANOL-producten zijn 100% ecologisch en onschadelijk voor de gezondheid en dit zowel in de verwerkingsfase als in het eindprodukt.  Concreet betekent dit dat noch de arbeider die onze producten dient te verwerken, noch de eindgebruiker van de dekvloeren waarin onze producten verwerkt werden ook maar enig gezondheidsrisico lopen. Wij leveren het bewijs hiervan door op regelmatige basis de nodige onderzoeken te laten uitvoeren door onafhankelijke instellingen.

Dat alle producten op een milieuvriendelijke wijze worden geproduceerd, daar staan we natuurlijk op. Dit begint reeds bij de selectie van onze grondstoffen, speelt tevens in de uiterst moderne en energie-efficiente fabrieksinstallaties maar eindigt zeker niet bij onze recycleerbare verpakkingen. Als voorloper op vlak van technologie nemen we onze rol zeer ernstig, en doen we wat van ons verwacht wordt !

Verziendheid.

Altijd een stap vooruit.
Vandaag en in de toekomst.

Producten

Producten

Retanol-dekvloeren zijn zeer hoogwaardige krimp- en spanningsarme dekvloeren op cementbasis, die uw verwachtingen op elk vlak zullen overtreffen

meer

Service en ondersteuning

Naast de hoogwaardige producten dragen ook onze service en ondersteuning hun steentje bij aan uw succes.

meer

Paswoord vergeten?

Opnieuw aanmelden