Filosofie

Hoogste kwaliteit, verantwoordelijkheidsgevoel, pioniersmentaliteit en absolute prestatiedrang zijn de hoekstenen van onze ondernemersfilosofie.

Elke dag opnieuw staan we er om de wensen van onze klanten invulling te geven, en zelfs nog te overtreffen. Met innovaties, met producten die in elk opzicht betrouwbaar zijn ondersteunen we onze klanten teneinde hen toe te laten hun doelen te realiseren. En met onze alles omvattende service proberen we tenslotte de dagdagelijkse arbeid te verlichten. Meer handen maken immers lichter werk !

Voor dat alles betreden we elke keer opnieuw onbewandelde paden, we onderzoeken en ontwikkelen op continue basis om oplossingen te vinden die op dit moment nog onbestaande zijn, maar die onze hoge eisen kunnen invullen en die beter doen dan al hetgeen we vandaag de dag doen. Daar staat PCT voor met al zijn medewerkers. 

Verziendheid.

Altijd een stap vooruit.
Vandaag en in de toekomst.

Producten

Producten

Retanol-dekvloeren zijn zeer hoogwaardige krimp- en spanningsarme dekvloeren op cementbasis, die uw verwachtingen op elk vlak zullen overtreffen

meer

Service en ondersteuning

Naast de hoogwaardige producten dragen ook onze service en ondersteuning hun steentje bij aan uw succes.

meer

Paswoord vergeten?

Opnieuw aanmelden